Astrologija Tarot Centar

astrologija tarot centarAstrologija tarot centar ima za cilj proučavanje, širenje ezoteričnog znanja i davanje konzultacija. Astrologija tarot centar sadrži određena tehnike pravila i ideje koje svakoj osobi omogućuje riješiti goruće probleme u svom životu. Svaki ezoterični sistem je samo odraz nevidljivih zakona prirode, a želja svakog čovjeka je saznati te tajne, kao i uzroke događanja mnogih problema u svom životu. Astrologija tarot centar kroz konzultacije u svakodnevnoj praksi, daje mogućnost klijentu da na što bolji način sagleda svoje najbolje mogućnosti, razumije utjecaj prethodne karme, suoči se s izazovima na najbolji način, riješi složenost u ljubavnim i partnerskim odnosima i prepozna prilike koje mogu doprijeti budućem uspjehu. Astrologija tarot centar ima za cilj kroz prediktivne tehnike, astrološke aspekte i tarot simbole pružiti psihološku pomoć klijentu, ali ujedno i podršku u vremenu iskušenja. Svaki ezoterični sistem koji se koristi kroz Astrologija tarot centar omogućava osobi da se opredijeli za najbolja rješenja u svom životu i napravi odluke koje su najbolje. Astrologija tarot centar nudi mogućnost svojim klijentima da prošire svoje viđenje, a ujedno kroz mnoge tehnike sa psihološkim i terapijskim učinkom pomaže da dobivene savjete primjene u svakodnevnom životu. Svaki aspekt ili simbol na kartama simbolizira samo vrstu specifične energije koja opisuje stanje osobe ili daje detaljan uvid u sadržinu njenog glavnog problema. Na osnovu ovoga, Astrologija tarot centar konzultanti mogu na bolji način razumjeti suštinu problema i kroz mnoge tehnike dobiti uvid u kompletnu situaciju osobe. Sve metode i načini tumačenja tehnika kroz Astrologija tarot centar imaju svoju praktičnu stranu, jer prije svega kroz njihovu simboliku dobiva se mogućnost odgovora na mnoga složena pitanja iz svakodnevnog života osobe.

Astrologija Tarot Centar konzultacije:

Konzultacije kroz Astrologija tarot centar uključuje sljedeća područja:

  • Analiza horoskopa – Savjetovanje klijenata podrazumijeva detaljno i sadržajno razmatranje natalne karte. U konzultacijama Astrologija tarot centar nudi mogućnost otkrivanja svoje karakteristike, talenata, vještina, sposobnost napredovanja, moguće promjene, rješenja, kao i potencijalne šanse za razvoj u području: porodice, financija, ljubavi, kreativnosti, putovanja u natalnoj karti.
  • Ljubavna kompatibilnost – Analizom međusobnih aspekata iz muškog i ženskog horoskopa, dobiva se uvid u postojeće slaganje, ali također se otkriva da li postoje karmički utjecaji. Astrologija tarot centar nudi klijentu rješenja iz psihološkog ugla na koji način da pronađe nove mogućnosti i premaši sve ono što potencijalno ugrožava postojeći odnos.
  • Astrološki tranziti za određivanje najpovoljnijeg perioda u sferi poslovanja, ljubavi, otvaranja firme, putovanja, zakazivanja operacije, sklapanja braka. Astrologija tarot centar nudi mogućnost da klijent kroz konzultaciju s astrologom dobije uvid u razdoblja koja će biti kritična i nepovoljna u sferi zdravstvene situacije.
  • Tarot konzultacije za sagledavanje cjelokupne situacije klijenta. Astrologija tarot centar uz pomoć svojih stručnih tarot tumača pruža psihološko savjetovanje, objektivno i detaljno objašnjenje tarot simbola kroz određene tarot tehnike. Konzultacije tarot kartama ( Crowley, Raider Waite ) mogu pomoći klijentu da svaki pruženi savjet primjeni u životu i tako odabere najbolji i najučinkovitiji put za sebe. Astrologija tarot centar doprinosi boljem razumijevanju astroloških i tarot simbola kao sveobuhvatne cjeline. Specifičnost Astrologija tarot centar sastoji se u integriranju više drugačijih i različitih prediktivnih sistema u cilju što boljeg i jasnijeg protoka informacija do klijenata.

Astrologija Tarot Centar u Hrvatskoj!

Tarot savjetnici dostupni za pozive